De voorbereiding startte dit jaar bijzonder vroeg! Iedereen moet conditioneel top zijn VOOR het volgende tornooi. Alleen zo kunnen we onze prestaties op tornooien tijdens het seizoen telkens verbeteren! Zo gezegd zo gedaan, de trainingen startten dit jaar op 21 juli 2015. Deze eerste training waren er vrij veel aanwezigen en de bedoelingen van de technische staf waren duidelijk: de conditie moet beter! Eva stelde direct iedereen op proef om zo na te gaan wie zijn trainingsschema volgde tijdens het tussenseizoen. Enkel de 2 tenoren van het Belgische takraw waren niet van de partij, Ben en Seppe. Zij trainden op zijn minst even hard tijdens hun vakantie in Frankrijk!

Een aantal weken later was het tijdens het harde werken door tijd om ook de goede band tussen de verschillende spelers en trainers terug te laten blijken tijdens onze jaarlijkse teambuilding!

Het organisatiecomité, Siel en Alexa, had er zijn werk van gemaakt en enkele dagen op voorhand kreeg iedereen een brief in de bus: “U ben geselecteerd voor onze expeditie en behoort vanaf nu tot zondagavond tot KAMP ZUID”. Iedereen deed er tot zaterdagochtend nogal lacherig over, tot we te horen kregen dat al onze luxeproducten mochten ingeleverd worden. Onze aan facebook-en-andere-sociale-media-verslaafde-leden probeerden op allerhande manieren toch hun smartphone bij te houden met allerlei smoesjes. MAAR iedereen gelijk voor de wet!!

Na enkele proeven met Kamp Zuid tegen Kamp Noord, bleek dat er in elk kamp een mol verscholen zat! Net nu allebei de kampen zo goed bezig waren, werd er verdeeldheid gezaaid door het organisatiecomité! Elk ‘foutje’ werd door de andere genadeloos uitvergroot of werd als argument opgeslagen voor de finale EILANDRAAD!

Na een weekend vol (in)spanningen, lachbuien, zwempartijen, takraw-wedstrijdjes, knikkende knieën op het hoogteparcours, ballontjes schieten op de kermis, plagerijen van het organisatiecomité, … was het tijd voor de finale eilandraad!

Bij kamp zuid werd Thibaut als mol bestempeld, terwijl René (de mol) in zijn vuistje lachte..

Bij kamp noord werd Sebastien de mol wel ontmaskerd, waardoor zij de overwinning binnen sleepten.

 

OP NAAR EEN SCHITTEREND TAKRAW-SEIZOEN!! 

Contact

vzw Sepak Takraw België

Palingstraat 6

9800 Astene

site@sepaktakraw.be

Sponsor worden?

Wilt u deze fantastisch groeiende club sponsoren?

Kijk dan zeker even naar ons sponsordossier.