Aangezien we het seizoen fantastisch wilden starten, organiseerden we voor het eerst een teambuilding-weekend om iedereen nog dichter bij elkaar te brengen. Werken aan onze conditie en onze sepak takraw skills waren bijzaak. Het ging vooral om de fun.

Het weekend startte met een leuk raadsel. Niemand wist immers waar we bleven slapen en wat we gingen doen. De dag begon met een loslooptochtje in de brielmeersen en een training van vooral matchkes in een klein sportzaaltje te Astene. Daarna een picknick en een leuk 10min spelletje J.

Na een kort maar krachtige conditietraining gingen we wat zwemmen.

Tentje opstellen in de tuin van Seppe waar we alles voorhanden hadden. Tentjes rond een partytent met daaronder een vuurtje. Na een lekkere pasta, nog even gaan bowlen en we konden aan ons nachtspel beginnen.

Prijs: vervoer naar de Swiss Open krijg je van de club.

Spel: Er hing een klok in het tuinhuis achter glas. Neem elk uur, op het uur, een selfie van jezelf met de klok op de achtergrond om te bewijzen dat je op dat uur een selfie hebt getrokken.Voor elke selfie krijg je een punt.

 

Iedereen ging ervoor maar de dames hadden helaas een goed plan uitgedacht waardoor Siel de winnaar werd.

De zondag stond er nog een training en wat spelletjes op het programma, zoals ‘s morgens in het ijskoude zwembad van Seppe springen. ‘s avond hadden we de ouders van de jeugd uitgenodigd voor een gezellige BBQ om de familiale sfeer waar we naar streven in de club nog wat te versterken.

Contact

vzw Sepak Takraw België

Palingstraat 6

9800 Astene

site@sepaktakraw.be

Sponsor worden?

Wilt u deze fantastisch groeiende club sponsoren?

Kijk dan zeker even naar ons sponsordossier.