Een tornooi om naar uit te kijken! We hadden er echt zin in. Ook omdat we voor het eerst ons volledige jeugdteam meenamen!

De herenploeg bestond uit Seppe, Ben en Sebastien die de zware taak kreeg als jonkie om zich direct te handhaven in de eerste ploeg. Niet evident maar hij was er zeker klaar voor. Onze vrouwenploeg met Alexa, Eva en Siel en onze jeugdploeg bestaande uit Arthur, René en Hannes.

Ook Dirk, de papa van Sebastien, nam samen met ons het vliegtuig richting Basel als ploegverantwoordelijke van de jeugdploeg.

 

Alle ploegen speelden op een hoog niveau. De heren behaalde de kwartfinale in de A-divisie en ons team werd zelf opgemerkt door ‘de’ internationale journalist als het over takraw gaat, Drew Lilley, met een speciale vermelding voor Seppe als één van de beste Tekongs van Europa.

(http://www.sepaktakraw.org/sepaktakdrew-cream-of-europe-comes-to-basle/#.VFN8Rfl5Nws)

De vrouwen namen een bronzen medaille naar huis in de vrouwencompetitie en de jeugd proefde van hun eerste buitenlands tornooi. Een zeer geslaagd weekend, niet alleen door de goede prestaties maar door de sfeer die er was!

Ik ben er zeker van dat er een paar nog meer gebeten zijn door takraw dan dat ze al waren. Super!

 

Contact

vzw Sepak Takraw België

Palingstraat 6

9800 Astene

site@sepaktakraw.be

Sponsor worden?

Wilt u deze fantastisch groeiende club sponsoren?

Kijk dan zeker even naar ons sponsordossier.