De kop is eraf! Op dinsdagavond 5 augustus 2014 is ons nieuwe seizoen onder een mooi avondzonnetje opnieuw van start gegaan. Ondanks enkelen die nog op reis waren of andere verplichtingen hadden(Arthur, Tom, René, Marieke, Siel en Eva), troffen we toch 7 enthousiaste spelers aan! Tuur en Thibaut tekenden present voor hun eerste training op een hoger niveau. Sebastien en Hannes hadden deze ‘looptrainingen’ al eens eerder meegemaakt. Wat niet wil zeggen dat het minder zweten was.


Ook bij onze ‘ervaren’ spelers (Alexa, Ben en Seppe) is de honger groot om er een schitterend seizoen van te maken.
Na een korte, maar pittige opwarming aan het sportpark Moerkensheide trokken we richting OCP om daar, na 2 maanden rust, ons ‘balgevoel’ terug te vinden. Bij de meesten was dit niet zo heel ver zoek!  


Dat de honger groot was, bleek in de wedstrijdjes die we ‘rustig’ zouden aanvatten. Van rustig spel was echter niks meer te merken wanneer Thibaut kwam opzetten met enkele mooie strikes! Het teken voor de rest om ook een tandje bij te steken en tegen het einde van de training een heel mooi niveau te halen, met in de laatste set 5 schitterende strikes van Ben om het af te maken!


ALSTUBLIEFT…… DANKUWEL!!!!!!
Tot donderdag
 

 

Contact

vzw Sepak Takraw België

Palingstraat 6

9800 Astene

site@sepaktakraw.be

Sponsor worden?

Wilt u deze fantastisch groeiende club sponsoren?

Kijk dan zeker even naar ons sponsordossier.